Kontakti

Palma Furniture, Rr.Bujanocit,
Kilometri i Parë
60 000 Gjilan, Kosovë

+386 49 480 236
+377 44 240 082

Nje histori krenare dhe te gatshem per nje te ardhme te shkelqyer Mobileria Palma, ndodhet ne Gjilan Rr.Bujanocit ne kilometrin e pare, eshte qendra e mobiljeve dhe e shperndarjes per te gjithe klientet.

Pikat Shitëse

PRIZREN
Palma Furniture
Magjistralja Prizren-Suharekë, kilometri i parë
Prizren,Kosovë
Tel: +383 45 199 668

FERIZAJ
Palma Furniture
Te Rrethi
Ferizaj,Kosovë
Tel: +383 45 199 670

SPREITENBACH, SWIZERLAND
Möbel Palma GmbH
Güterstrasse 10, 8957
Spreitenbach, Switzerland
Tel:  +41 79 848 73 00