Image Alt

Fabrika

Historik i shkurtër

rreth fabrikës tonë

Mobileria Palma zgjeroi edhe më tej aktivitetin e saj në vitin 2015 duke investuar në fabrikën prej 40.000 metra katrorë në qytetin e Gjilanit ku filloi me prodhimin e kuzhinave. Zgjerimi i kapacitetit të prodhimit bëhet çdo vit paralelisht me zhvillimin e teknologjisë duke arritur kështu një kapacitet prodhimi prej 10.000 kuzhinave në vit gjë që mundëson të jetë lider në shtetet e Ballkanit.

Karakteristikë e fabrikës tonë është automatizimi i procesit të punës. Teknologjia e fundit që përdor Palma, fillon me zgjedhjen e lëndës së parë e cila vazhdon deri në produktin final, proces ky që udhëheqet nga ekipi profesional dhe zhvillohet duke përdorur makineritë me standarde botërore. Cilësia është parimi ynë i parë, andaj të gjitha produktet kalojnë në një proces të kontrollit dhe testimit para se të vendosen në stok. Procesi i punës në fabrikë përfundon me rradhitjen e produkteve në vendet e veçanta për eksport apo ekzpozim në showroom.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor