Rreth nesh

Projekte

Ne mendojmë për çdo pemë që pritet, dhe fuqinë dhe privilegjin që ne kemi për të zgjatur jetën e saj dhe për të shfaqur bukurinë e saj në mobiljet që bëjmë.

Ne jetojmë me ju. Palma mobilje.

Ne jetojmë me ju. Palma mobilje.

Projekte

Ne mendojmë për çdo pemë që pritet, dhe fuqinë dhe privilegjin që ne kemi për të zgjatur jetën e saj dhe për të shfaqur bukurinë e saj në mobiljet që bëjmë.

Palma

Mobiluar nga Palma Lokacioni : Prishtine #kitchen #sofa #tables #palmafurnishing #innovationbydesign

Posted by Palma Mobilje on Thursday, November 21, 2019

Ne jetojmë me ju. Palma mobilje.

Shiko videon tonë të fundit

Gjithçka është e dizajnuar. Pak gjëra janë dizajnuar mirë.

Filloj punën në vitin 2000 si shoqëri tregëtare me filiale në Gjilan, Ferizaj, Prizren dhe Zvicër . E specializuar në dizajnin e mobiljeve, Mobileria Palma filloi me 2000 metra katrorë gjithsej, për tu zgjeruar pastaj. Tani Mobileria Palma është e shtrirë në 57000 metra katrorë në gjith territorin e Kosovës. Nën idetë, drejtimin dhe udhëheqjen e pronarëve, Mobileria Palma tani u bë një nga shoqëritë më të mëdha të shitjes së mobiljieve në Kosovë.
Mobileria Palma ka një histori të pasur suksesesh që tregojnë më së miri tranzicionin e saj dramatik nga një i panjohur virtuale në një forcë treguese në sektor. Për mëse 9 vjet ka ngelur besnike e ketij statuti vizionar. Mobileria Palma Sot: Për më se 18 vjet risi dhe eksperiencë në sektorin e mobiljeve Palma është bërë lider në sektor për shitjen e mobiljeve cilësore. Në Gjilan, Ferizaj, Prizren dhe Zvicër është vendndodhja e Salloneve tona, montimit dhe menaxhimit të asaj që quhet sot.

AFTËSITË TONA

Dizajn0%
Inovacione0%
Bashkepunim0%
Tradit 0%
Kuzhina 0%
Sofa dhe Divan0%
Dhoma Gjumi0%
Dhoma femijesh0%