Kontakti

Na Kontaktoni

Nje histori krenare dhe te gatshem per nje te ardhme te shkelqyer Mobileria Palma, ndodhet ne Gjilan Rr.Bujanocit ne kilometrin e pare, eshte qendra e mobiljeve dhe e shperndarjes per te gjithe klientet.

Palma Furniture, Rr.Bujanocit, Kilometri i Parë60 000 Gjilan, Kosovë

+383 49 480 236
+383 44 240 082

Pikat Shitëse


PRIZREN
Palma Furniture
Magjistralja Prizren-Suharekë ,
kilometri i parë
Prizren,Kosovë
Tel: +383 45 199 668


FERIZAJ
Palma Furniture
Te Rrethi
Ferizaj,Kosovë
Tel: +383 45 199 670


SPREITENBACH, SWITZERLAND
Möbel Palma GmbH
Güterstrasse 10, 8957
Spreitenbach, Switzerland
Tel:  +41 79 848 73 00